loader
Foto

Galerie foto

Premiu în domeniul cinematografiei, pentru Violeta Gorgos, regizor artistic al TVR Iaşi

 

Luni, 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naţionale, de ziua marelui poet Mihai Eminescu, la Chişinău, a avut loc Gala Premiilor Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, în domeniul culturii, pentru anul 2017. În cadrul unui spectacol de excepţie, care a avut loc la Palatul Republicii, regizorul TVR Iaşi Violeta Gorgos a primit premiul Emil Loteanu în domeniul cinematografiei pentru filmul "Expediţiile memoriei".
Cele trei ediţii de expediţii, filmate pe parcursul a trei ani, urmăresc un grup format din istorici, jurnalişti şi studenţi, care au mers pe urmele deportaţilor din Siberia, încercând să găsească supravieţuitoti şi mărturii ale vremurilor de altădată.
"Expediţiile memoriei" este o colaborare între TVR Internaţional, OWH Studio şi TVR Iaşi.


Felicitări colegei noastre, Violeta Gorgos!

Filmul poate fi găsit aici: https://www.youtube.com/watch?v=WPjS2KTPko8

 

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi