loader
Foto

O zi obişnuită pentru cumpărături sau cum să organizezi un flashmob de ziua ta

În primul rând, trebuie să îţi doreşti să faci lucrurile altfel. Dacă eşti un studio de televiziune regională care tocmai a împlinit 22 de ani de emisie, cu siguranţă îţi doreşti ca telespectatorii tăi să participe la aniversarea ta.

 

Dar cum un platou de televiziune e prea mic pentru atâţia invitaţi, mai bine organizezi evenimentul într-un loc unde poate veni toată lumea. Un mall e perfect. Mai ales pentru un eveniment-surpriză.

Zis şi făcut. Într-o zi oarecare de luni 21 octombrie, pe la ora 13.00, am plecat cu toată echipa - reporteri şi realizatori, cameramani, regizori şi specialişti în marketing la Palas Mall. Ni s-au alăturat complicii: Opera Naţională din Iaşi, fanfara Adamos Brass, trupa de percuţie Alternance, trupa de dans the Sky şi formaţia Millenium.

Am încercat să nu atragem prea mult atenţia: am pitit cadourile şi baloanele, am ascuns balerinele, am amplasat cu discreţie camerele şi...o zi obişnuită de cumpărături s-a transformat într-un adevărat spectacol!

Capetele s-au întors când din senin, în capătul scărilor rulante, tenorii şi sopranele operei au început să intoneze o arie celebră. Le-a răspuns corul, peste 30 de oameni care, în urmă cu câteva minute, se prefăceau că sunt cumpărători obişnuiţi .

S-au alăturat balerinele, instrumentiştii, percuţioniştii, dansatorii şi, la final, Millenium şi întreaga echipă TVR Iaşi. Am dansat cu toţii (unii mai bine, unii mai stângaci) pe coregrafia gândită de Adrian Ştefan, coregraful trupei The Sky şi ne-am bucurat că de ziua noastră, am fost printre prietenii pentru care facem emisiuni. La final, cum cere reţeta unui flash mob de succes, am plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întamplat. Era doar o zi obişnuită pentru cumpărături.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi