loader
Foto

Literatură şi teatru la Iaşi

Oana Lazăr şi Steliana Orăşanu vă invită să descoperiţi o lume în care barierele dispar, iar scriitorii şi actorii interacţionează cu pubicul său.

 

EST MERIDIAN

Sfârşitul de săptămână se anunţă plin de evenimente.

Deşi într-o variantă restrânsă, Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere de la Iaşi (FILIT) strânge şi în acest an numeroase personalităţi. În perioada 2-4 octombrie toţi iubitorii de carte vor avea posibilitatea să asiste la evenimentele din agenda FILIT. Florin Lăzărescu, coordonator de programe FILIT vine în studioul TVR Iaşi pentru a ne spune de ce nu trebuie să ratăm ediţia din acest an.

În perioada 4-9 octombrie, la Iaşi are loc Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr. În centrul evenimentului stă tânărul artist român care are posibilitatea să se afirme pe scenă, în cadrul unui festival apreciat în Europa. Oltiţa Cîntec, director artistic al Teatrului pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” din Iaşi ne prezintă lista actorilor care vor fi prezenţi timp de şapte zile în capitala Moldovei.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17:00, în direct la TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi!

***

Est Meridian

Realizatori: Steliana Orăşanu şi Oana Lazăr

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30

15:00 Ediții de colecție

- Ghici cine vine la cină? - Gerard Jităreanu Realizator - Dana Ișoveanu

16:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi