loader
Foto

Începe Librex!

TVR Iaşi este principalul partener media al acestui eveniment

 

Ediția aniversară cu numărul XXV a Târgului de Carte LIBREX se va desfășura în perioada 10 - 14 mai, în Atrium nivel 0 și 1 din cadrul Palas Mall Iași, zilnic de la ora 10 la ora 22, iar duminica de la 10 la 21.


Pentru că anul acesta sărbătorim „un sfert de veac din dragoste de carte pentru Iași”, am considerat că este necesar ca LIBREX-ul să se încadreze într-o nouă etapă de evoluție, cu o deschidere internațională mai vizibilă. Prin urmare, această ediție are tema „OAMENI ȘI CĂRȚI ÎN JURUL LUMII” și stă sub semnul diversității și multiculturalității, scriitorii invitați care ne-au confirmat deja prezența venind din Franța, Germania, Egipt, Mexic și România.
Prin grija organizatorului şi a colaboratorilor de a asigura participarea în cadrul acestei manifestări culturale a celor mai valoroase edituri din România, precum și a reprezentanților unor edituri străine, prin prezenţa scriitorilor, editorilor, jurnaliștilor culturali, precum şi a unui număr mare de cititori, LIBREX-ul se înscrie în cadrul evenimentelor de profil ca unul dintre cele mai importante târguri de carte bifate cu regularitate în agenda editorilor români.
În fiecare an, în cele cinci zile destinate evenimentului, Iaşul devine o adevărată capitală a cărților, un punct de atracţie pentru editori, difuzori şi autori din întreaga ţară, iar în ultimul timp, și din exteriorul acesteia, care vin aici cu dorinţa de a-şi prezenta oferta editorială recentă, de a-și face cunoscute cărțile şi pentru a stabili un contact direct cu cititorii, cu bibliotecarii și librarii.

15:00 Ia'și descoperă

Ia'și descoperă - Frumusețea sălbatică a Iașului Realizator - Gabriela Baiardi

16:00 Cult@rt

Realizator - Andreea Știliuc
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi