loader
Foto

Galerie foto

Gândeşte verde - 100.000 de dolari din Emirate

Sunt singurii din Europa care au reuşit.

 

Carmen Scutariu
GÂNDEŞTE VERDE

I-au învins pe britanici şi au câştigat 100.000 de euro de la Emiratele Arabe Unite, bani cu care vor cumpăra panouri solare şi becuri economice pentru liceul lor. Performanţa aparţine unui grup format din patru elevi de clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional „Gh. Roşca Codreanu” din Bârlad, judeţul Vaslui. Pentru a-şi ridica trofeul,  ei au participat la Festivitatea de premiere din Abu Dhabi.

Vă invităm să-i cunoaşteţi pe: Roxana Frunză, Alexandru Blînda, Mihaela Iftemie şi Alexandru Postolache,elevi la Colegiul Naţional „Gh. Roşca Codreanu”.

In aceeaşi ediţie, vom incerca să aflăm pe ce dăm banii atunci când plătim factura de electricitate. Cel care ne va explica este profesorul Mihai Gavrilaş de la Universitatea Tehnică "Gh. Asachi" din Iaşi.

Realizator - Carmen Scutariu

Difuzare

Joi, 13 martie 2014, ora 20.00, TVR Iaşi

Vineri, 14 martie 2014, ora 22.00, TVR 3


19:00 Cântec și poveste

- Florile Ceahlaului 2024. Partea a treiaRealizator - Horia Gumeni

20:00 Invitație la spectacol

- Cinci femei în tranziție
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi