loader
Foto

Est Meridian – Umor şi cultură la îndemâna tuturor

Vineri, 26 septembrie, ora 17.00

 

Carmen Târnoveanu
Gabriel Rotaru
EST MERIDIAN

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Mai sunt 5 zile până la FILIT 2014! Nicoleta Munteanu de  la Revista ALECART ne-a spus despre ultimul număr al publicaţiei, despre parteneriatul cu festivalul şi ne-au dezvăluit cu ce scriitori se vor întalni începând cu 1 octombrie.

Dacă vă întrebaţi uneori, precum Tănase, “Viaţă-i asta?”, puteţi să trataţi cu umor toate necazurile cotidiene participând la manifestãrile celei de-a XXIIIa ediţii a Festivalului Umorului “Constantin Tănase”, care debuteazã pe 5 octombrie. Vasluiul va fi, pentru opt zile, capitala umorului românesc, organizatorii dând asigurări că şi de data aceasta secţiunea de teatru şi interpretare actoricească va fi de înaltă ţinută. Dan Ravaru a venit de la Vaslui cu informaţii proaspete despre festival.

Ana Octavia Preot şi Elena Zaet ne-a spus despre programul pregătit în această seară de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” în cadrul „Nocturnei Biblitecilor”, pe Bulevardul Ştefan cel Mare.

Carmen Târnoveanu
şi Gabriel Rotaru vă aşteaptă de luni- vineri, de la ora 17.00, cu o sumedenie de noutăţi din zona Moldovei la Est Meridian.

Est Meridian

Realizatori: Carmen Târnoveanu şi Gabriel Rotaru

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

Primul muzeu literar împlinește 106 de ani | VIDEO

Pe 15 aprilie 1918 se înfiinţa primul muzeu literar din România. "Bojdeuca Ion Creanga" este un loc simbolic pentru oraşul Iaşi, dar şi pentru ...

 

#tvriasi