loader
Foto

Muzică pe toate gusturile

Luni, 22 septembrie, ora 17.00

 

Carmen Târnoveanu
Gabriel Rotaru
EST MERIDIAN

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Se apropie, cu paşi repezi, a II-e ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură Şi Traducere 2014, pe scurt, FILIT, care, spun „gurile rele”, a fost, în 2013, cel mai important festival literar din Europa de Est... Şi cum aceasta emblemă obligă, George Onofrei, managerul de relaţii publice al FILIT, ne-a spus cum va face echipa de organizare ca ediţia de anul acesta să fie şi „mai cu moţ”.

Cel mai controversat spectacol de operă al maestrului Andrei Şerban, „Lucia di Lammermoor”, va avea două premiere la Iaşi: marţi, 23 septembrie, şi joi, 25 septembrie. V-a făcut invitaţia oficială la aceste spectacole însuşi maestrul.

Oraşul Siret a avut parte de evenimentul „Folkever – festival de atitudine culturală”, aflat deja la a VI-a ediţie. Cum a fost şi cum va fi, ne-a spus „sufetul” evenimentului, Ioan Mateiciuc.

Carmen Târnoveanu şi Gabi Rotaru vă aşteaptă de luni- vineri, de la ora 17.00, cu o sumedenie de noutăţi din zona Moldovei la Est Meridian.

 

Est Meridian

Realizatori: Carmen Târnoveanu şi Gabriel Rotaru

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvriasi