loader
Foto

"Dialoguri cetăţeneşti", cu comisarul european Corina Creţu

În direct pe TVR Iaşi şi online pe TVR+ şi media.tvriasi.ro. Sâmbătă, 1 octombrie, ora 11:00.

 

Sâmbătă, 1 octombrie 2016, la Iaşi este organizată o întâlnire a reprezentanţilor Parlamentului European cu cetăţenii. Comisarul european pentru politica regională, Corina Creţu se întâlneşte cu ieşenii pe 1 octombrie, cu începere de la ora 11.00, în cadrul Complexului Palas, unde va purta mai multe discuţii despre programele implementate de Comisia Europeană.

Cetăţenii din întreaga Europă pot participa, de asemenea, la dialogul cu cei de la Iaşi, prin mediul online. Dialogul se va desfăşura în limba română. Accesul în sala unde va avea loc dialogul este posibil începând cu orele 10.30.

Ieşenii care vor să se înscrie la eveniment pentru a putea purta o discuţie cu actualul comisar european pot face acest lucru accesand pagina de internet a Prefecturii judetului Iasi, unde se gaseste un astfel de formular.

Întâlnirea este transmisă în direct pe TVR Iaşi şi online pe TVR+ şi media.tvriasi.ro.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi