loader
Foto

De la folclor la muzical... prin fotografie

Steliana Orăşanu şi Alex Vasiliu vă invită să porniţi într-un maraton al evenimentelor culturale.

 

EST MERIDIAN

În luna iunie, pasionaţii de fotografie au participat la „Fotomaraton”, un eveniment de tradiţie al Institutului Cultural Francez din Iaşi. Timp de 8 ore, fiecare participant a realizat patru imagini pornind de la temele impuse de organizatori. Raluca Vîrlan, responsabilul de Proiecte Culturale şi Comunicare ne invită la festivitatea de premiere.

Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galaţi îşi deschide porţile pentru toţi cei care doresc să aibă parte de relaxare prin cultură. Laura Sava, consultant artistic ne prezintă programul stagiunii 2015-2016.

Festivalul Folcloric „Trandafir de la Moldova” îi reuneşte şi în acest an pe toţi iubitorii de muzică şi tradiţii populare. Lista invitaţilor o aflăm de la Adrian Ardeleanu, director al Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Iaşi.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17:00, în direct la TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi !

 

Est Meridian

Realizatori: Steliana Orăşanu şi Alex Vasiliu

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1

14:45 ABC

-UL democratiei&Mașina Timpului Realizator - Ovidiu Mihăiuc / Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi