loader
Foto

Galerie foto

Concert extraordinar Fuego - în preajma Crăciunului la TVR Iaşi

Turneul Naţional de Colinde “Din lumina unui Crăciun”, susţinut de Paul Surugiu – Fuego, a ajuns şi la Iaşi. În sala Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri”, arhiplină, artistul a adus magia sărbătorilor de iarnă, printr-un concert de peste două ore.

 

Fuego a interpretat cântece de Crăciun de pe toate materialele discografice lansate în ultimii zece ani, dar şi melodii noi de pe recentul album lansat chiar în seara concertului.

TVR Iaşi a fost partener media oficial al turneului din zona Moldovei, iar cu această ocazie a înregistrat concertul din data de 10 decembrie.

În prag de sărbători vă oferim, integral concertul “Din lumina unui Crăciun” şi un interviu cu Fuego. Veţi afla de la îndrăgitul interpret poveşti de familie, cum sînt sărbătorile pentru el şi ce speranţe are pentru anul viitor.

Eveniment din cadrul turneului naţional "Din lumina unui Crăciun". TVR Iaşi a fost partener media oficial al turneului din zona Moldovei, iar cu această ocazie a înregistrat concertul din data de 10 decembrie.

Concertul se difuzează pe TVR Iaşi vineri, 20 decembrie 2013, de la ora 19.00.

Şi telespectatorii din întreaga ţară se vor bucura de acest spectacol. El va fi difuzat pe canalul TVR 3 în două părţi după cum urmează:

Sâmbătă, 28 decembrie 2013, ora 15:00 - prima parte;

Duminică, 29 decembrie 2013, ora 15:00 - partea a II-a;

Concertul “Din lumina unui Crăciun” poate fi urmărit şi pe http://www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi .

***

În prag de sărbători vă oferim integral concertul "Din lumina unui Crăciun" şi un interviu cu Fuego. Veţi afla de la îndrăgitul interpret poveşti de familie, cum sînt sărbătorile pentru el şi ce speranţe are pentru anul viitor.

http://www.facebook.com/tvriasi
http://www.facebook.com/fanTVR3
http://www.tvr.ro

 

9:00 Ziua bună de la Iași

10:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Campioni la robotică | VIDEO

Campioni la robotică | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

O echipă de elevi din Focșani a câștigat campionatul mondial de robotică, desfăşurat zilele acestea la Houston, în SUA.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc vă propune o nouă ediție "Interviul săptămânii".

22 aprilie,

22 aprilie, "Ziua Pământului" | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ce-i dăruim planetei de ziua ei? Cum îndreptăm răul făcut prin poluare şi defrişări? Cum se măsoară calitatea aerului? Am căutat răspunsuri ...

 

#tvriasi