loader
Foto

Campioni olimpici şi mondiali evoluează în direct la TVR 3 şi TVR Iaşi

Vineri, 17 noiembrie, de la ora 16.00, într-un eveniment sportiv internaţional unicat: Campionatul Internaţional de tir sportiv „Trofeul Campionilor” – ajuns în acest an la ediţia a cincea.

 

Vineri, 17 noiembrie, de la ora 16.00, la TVR 3 şi TVR Iaşi intraţi în legătură directă de la Poligonul Tehnoton din Iaşi de unde se transmite un eveniment sportiv internaţional unicat: Campionatul Internaţional de tir sportiv „Trofeul Campionilor” – ajuns în acest an la ediţia a cincea.

Transmisiunea poate fi urmărită şi online, pe pagina de facebook a TVR Iaşi şi pe portalul media.tvriasi.ro

Printre medaliaţii pe care îi veţi putea vedea la TVR 3 se numără Alin Moldoveanu, campion olimpic în 2012 la Londra, Laura Ilie, medaliată la Cupa Mondială, Roxana Tudose şi Alin Năstase, vicecampion naţional.

TVR 3 şi TVR Iaşi transmit, în premieră, proba de puşcă mixt, probă olimpică, în care se întrec echipe formate dintr-o fată şi un băiat.

La finalul lunii octombrie, sportiva Laura Ilie-Coman (CS Dinamo) a ocupat locul al doilea în proba de puşcă aer comprimat 10 metri în finala Cupei Mondiale de tir sportiv, găzduită de New Delhi (India). Competiţia reprezintă echivalentul ”Turneului Campionilor” de la tenis - iar ca să ajungă în India, Laura a făcut record european în Germania.

Drept urmare, de la 1 noiembrie, ea a devenit numărul 2 mondial şi nr.1 la nivel european. Visul Laurei este acum să ajungă la Jocurile Olimpice de la Tokyo dar până atunci, ea va evolua la competiţia din această săptămână de la Iaşi.

Iar dacă se va califica la Jocurile Olimpice, Laura Coman va fi prima femeie din istorie care realizează acestă performanţa la puşcă.

 

 

15:00 Ediții de colecție

- Ghici cine vine la cină? - Gerard Jităreanu Realizator - Dana Ișoveanu

16:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi