loader
Foto

“Bună dimineaţa, Moldova!” – miercuri, 20 noiembrie 2013

Dimineţile informate şi cu zâmbetul pe buze încep cu echipa matinală TVR Iaşi. Miercuri, 20 noiembrie, de la ora 8.00 am aflat cum este să fii primar pentru o zi.

 

Ecaterina Ursache, elevă în clasa a XI-a la Colegiul “Costache Negruzzi”, a câştigat concursul de eseuri “O zi primar pentru Iaşi, capitală culturală”. Titlul eseului este “Cultura pentru o viaţă mai bună”. Ecaterina a fost îndrumată în realizarea lucrării de profesorul Daniel Stanciu. Cei doi vor fi prezenţi în studioul TVR Iaşi.

În perioada 21-23 noiembrie se vor desfăşura la Iaşi conferinţele Institutului Regional de Oncologie. Despre temele abordate, dar şi ce îşi propun acest tip de manifestări aflăm de la conf. dr. Lucian Miron.

Beatrice Cozmolici ne aduce noutăţile din perioada următoare de la ArtHouse Central. Vedem filme şi ascultăm muzică de calitate.

De asemenea, au fost puse la bătaie două invitaţii la filmul “La vie d’Adele” (marele premiu anul acesta la festivalul de la Cannes).

Bună dimineaţa, Moldova

TVR Iaşi, luni- vineri, ora 8.00

7:05 Ediții de colecție

- Iaşii marilor iubiri - Yves Conrad; Întunecimi în dragul ţinut al luminii - Edgar Papu; Vârstele improvizaţiei Realizator - Dana Ișoveanu

9:00 Pridvoarele credinței

prima parte Realizator - Sergiu Ciocoiu
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi