loader
Foto

Bună dimineaţa, Moldova! - 7 martie 2014

Mâine pregătim împreună finalul de săptămână. Echipa matinală vine cu surprize  pentru dumneavoastră. Ne vom bucura de invitaţi frumoşi, vom trage concluziile unei săptămâini petrecută împreună şi facem planuri pentru weekend.

 

Andrei Giurgia
Roxana Caraiman
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Anca Ifrim, piticot de profesie, vine în platoul TVR Iaşi, în ajun de 8 Martie, pentru a dedica o melodie tuturor mamelor!

Olimpiada internaţională de matematică SEEMOUS 2014 găzduită, în premieră pentru România, de Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi a început. La competiţie participă 138 de studenţi din toată lumea. Vom discuta despre concursul propriu-zis, precum şi despre alte activităţi organizate special pentru aceştia cu lectorul dr. Marcel Roman, Departamentul de Matematică şi Informatică al Universităţii “Gheorghe Asachi” Iaşi.

15 copii talentaţi şi frumoşi vor decora platoul TVR Iaşi. Ei formează Ansamblul de viori “Prietenia“ de la Palatul Copiilor din Iaşi şi ne vor vizita împreună cu profesorul Paul Şerban pentru a ne încânta privirea şi auzul.

Femeile vor fi centrul atenţiei întreaga emisiune! Din cutia cu "melodii pentru femeia dragă din viaţa ta", Constantin Florescu o va oferi telespectatoarelor pe cea mai frumoasă.

Romantismul persistă... Datorită Operei Naţionale din Iaşi, care duminică, 9 martie, ne invită la spectacolul de balet "Giselle" de la ora 18.30. Spectacolul are loc în Sala Mare a Teatrului Naţional din Iaşi sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeşelea. Cum a fost lucrul pentru acest spectacol ne va povesti maestrul de balet, Sergiu Cotorobai.

Iată ce ediţie specială de "Bună dimineaţa, Moldova"! Roxana şi Andrei doresc să le fiţi alături şi mâine începând cu ora 08.00 pe TVR Iaşi şi tvrplus.ro .

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi