loader
Foto

Bună dimineaţa, Moldova!" - 30 ianuarie 2014

Este iarnă în toată regula! Prin urmare, stăm la căldura si urmărim "Bună dimineaţa, Moldova"!

 

Andrei Giurgia
Roxana Caraiman
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Roxana şi Andrei sunt alături de dumneavoastră de la 08.00 la 09.00! Nu singuri, ci împreună cu invitaţii lor!

Spunem “Start concurs” pentru tinerii matematicieni de geniu din lume! Aceştia se vor întrece în cadrul olimpiadei internaţionale de matematică SEEMOUS 2014găzduită, în premieră pentru România, de Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi. Înscrierile au început, iar la competiţie pot participa studenţi din toată lumea. Care sunt condiţiile şi cerinţele ne va spune lectorul dr. Marcel Roman, Departamentul de Matematică şi Informatică al Universităţii “Gheorghe Asachi” Iaşi.

Vom lăsa arta să ne bucure privirea şi sufletul. Sculptorul Dan Covătaru, şi-a aniversat ziua de naştere pe data de 20 ianuarie, ocazie cu care a vernisat expoziţia de sculptură şi desen, intitulată sugestiv “70”. Câţi ani a dedicat artei, dar şi ce satisfacţii i-a adus, ne va împărtăşi sculptorul Dan Covătaru.

Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor a demarat o nouă campanie pentru punerea în legalitate a persoanelor fără buletine sau acte de stare civilă. Angajaţii municipalităţii vor merge în fiecare din cele 26 de localităţi arondate şi vor prelua cererile pentru eliberarea actului de identitate şi cele pentru certificatele de stare civilă pierdute sau deteriorate. Graficul deplasărilor îl vom afla de la Marius Bodoga, directorul DLEP Iaşi.

Echipa matinală vă invită la o oră de cunoaştere şi informare, de la 08.00 la 09.00,  pe TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro.

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)

21:30 Reporter special

- Mediciniștii străini ai IașuluiRealizator - Ioana Doleanu
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi