loader
Foto

Bună dimineața, Moldova! – luni, 10 martie

Luni suntem alături de dumneavoastră pentru a spune la unison "Bună dimineaţa, Moldova"! Echipa matinală vă dă întâlnire de la ora 8.00 pe TVR Iaşi!

 

Roxana Caraiman
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Vom începe emisiunea cu  subiecte legate de reabilitarea străzii Lăpuşneanu,  finalizarea lucrărilor începute în anii precedenţi la un număr de 11 unităţi de învăţământ şcolar şi preşcolar, cât şi despre şantierele din oraş. Viceprimarul Mihai Chirica vine în platoul TVR Iaşi.

Primăvara începe cu TVR Iaşi... dar şi cu Olimpiada ONU. Asociaţia Tineretul ONU – Filiala Iaşi organizează în perioada 1-18 martie prima etapa a concursului în judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Bacău si Vaslui. Ce presupune acest concurs, cum se pot înscrie doritorii şi care sunt direcţiile către care se îndreaptă activitatea ONU vom afla de la Ştefan Fantu, dr. PR şi Andreea Popovici, coordonator proiect.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava a reînfiinţat Complexul de recuperare neuro-psiho-motorie „Blijdorp - O Nouă Viaţă”. Acesta are două servicii distincte, unul pentru copii cu dizabilităţi şi altul pentru persoane adulte cu handicap. Despre noua structură a complexului ne va vorbi Ionel Ivan, şeful complexului şi Anca Râznic, şef birou educativ.

Vă propunem să fiţi matinali de la începutul săptămânii! Roxana şi Andrei vă garantează bună dispoziţie şi informaţii utile.

10:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)

10:30 Cap compas

- Povești la prezent
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi