loader
Foto

Bună dimineața, Moldova – 5 mai 2014

Împreună cu echipa matinală TVR Iaşi începeţi o nouă săptămână! Roxana şi Andrei vă garantează subiecte de actualitate regională la "Bună dimineaţa, Moldova"!

 

Roxana Caraiman
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Pe data de 6 mai sărbătorim intrarea în funcţiune a Uzinei de Lumină, prima instituţie de distribuţie publică a energiei electrice de pe întreg teritoriul Moldovei. Discutăm evoluţia celor 115 ani şi aflăm cum va fi marcat evenimentul, de la ing. Mihai Caba.

"Ai copil. Învaţă să fii Părinte" este mesajul Şcolii "Varlaam Mitropolitul", aflată sub patronajul spiritual al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei. Luni va fi redeschisă seria de conferinţe, ajunsă la a VII-a ediţie, eveniment prin care parinţii ieşeni vor primi raspunsuri la întrebarea "Cât suntem de reponsabili de stresul copiilor noştri?". Creionăm în avans programul evenimentului împreună cu Cristina Gheorghe, director executiv al Fundaţiei "Varlaam Mitropolitul".

Fotograful Radu Aniculăiesei ne prezintă Marocul în 48 de instantanee. Despre experienţa sa de "Hoinar prin Maroc" şi expoziţia de la Galeria de Artă „La Gard” ne povesteşte chiar fotograful.

Vă aşteptăm cu zâmbetul pe buze luni, 5 mai, de la ora 08.00 la 09.00 pe TVR Iaşi şi tvrplus.ro.

10:00 Cap compas

- Povesti la prezent

10:30 Lumina Creștinului

Realizator - Sergiu Ciocoiu
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi