loader
Foto

Bună dimineața, Moldova! – 28 ianuarie 2014

Roxana și Andrei vă așteaptă cu subiecte și informații din zona Moldovei.

 

Roxana Caraiman
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Este miercuri și, de la 8.00 la 9.00, pe TVR Iași aveți parte de o nouă întâlnire cu echipa matinală „Bună dimineața, Moldova”! Roxana și Andrei vă așteaptă cu subiecte și informații din zona Moldovei.

Colegul nostru, Răzvan Cojocariu, aflat în zona Vrancea-Buzău, ne va oferi în direct toate informațiile de ultimă oră cu privire la situația de iarnă din regiune.

Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași propune un proiect inedit pentru părinți și bunici. „Părinți pentru părinți” se numește acesta, iar detaliile ne vor fi oferite de prof. Elvira Rotundu, directorul colegiului.

Tot mâine dimineață aflăm de la Ciprian Chiriță, șeful Direcției de Control din cadrul Primăriei Municipiului Iași, ce riscă ieșenii care nu-și curăță zăpada din aria lor de activitate.

Nu ratați întâlnirea cu echipa matinală TVR Iași. Ne puteți urmări și online la adresa www.tvrplus.ro.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi