loader
Foto

„Bună dimineața, Moldova”, 15 ianuarie 2014

Mâine dimineață, de la ora 8.00, echipa „Bună dimineața, Moldova” marchează 164 de ani de la nașterea marelui poet național, Mihai Eminescu.

 

Andrei Giurgia
Roxana Caraiman
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

În studioul TVR Iași vor veni 12 copii violoniști de la Palatul Copiilor din Iași pentru a ne interpreta câteva melodii pe versuri de Mihai Eminescu.

Artistul palstic, Manuel Mănăstireanu, ne prezintă o expoziție dedicată în întregime poeziei și poeților. Aceasta se numește „Iluminări”.

Colegiul „Mihai Eminescu” din Iași este în plină sărbătoare. Despre zilele acestei instituții ne va vorbi profesorul Gabriela Săndulescu, directorul colegiului „Mihai Eminescu”.

11:00 Forum economic

Realizator - Iulian Leca

12:00 Invitație la spectacol

- Cinci femei în tranziție
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi