loader
Foto

Muzică pentru suflet

Toamna este anotimpul care ne determină să fim meditativi. Steliana Orăşanu şi Oana Lazăr vă aşteaptă la o nouă ediţie „Est Meridian”.

 

EST MERIDIAN

În perioada 2–4 octombrie, la Gura Humorului are loc Festivalului Internaţional de Film, Diaporamă şi Artă Fotografică, „Toamnă la Voroneţ”. Programul cuprinde trei secţiuni: film documentar, studenţesc şi turistic. Mihai Mardare, directorul festivalului ne prezintă agenda evenimentului.

Corul de Copii „Angeli”, al fostului Studio de Radio și Televiziune din Iași, înființat în 1991 își reia activitatea după o pauză de 14 ani. Cornel Arva, membru fondator al Asociaţiei Muzicale „Angeli” vine în studioul TVR Iaşi cu informaţii despre preselecţia de pe 3 şi 4 octombrie.

Ziua se încheie cu muzică bună. Adi Bezna, cantautor ne invită în „Oraşul cu oameni”, acolo unde sentimentele sunt exprimate pe note muzicale.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17:00, în direct la TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi !

***

Est Meridian

Realizatori: Steliana Orăşanu şi Oana Lazăr

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30

9:00 Ziua bună de la Iași

10:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi