loader
Foto

Artă cu telefonul mobil | VIDEO

Studenții specializării Compoziție Jazz și Muzică ușoară din cadrul UNAGE Iași continuă orele de Ansamblu pop, chiar și în această perioadă, online.

 

Videoclipul propus pentru vizionare este primul proiect de acest gen - cu o piesă din anii '80, decadă aflată în studiu în acest semestru.
Fiecare student s-a înregistrat individual cu echipamentul propriu (în lipsă, chiar cu telefonul mobil), apoi înregistrările au fost adunate și mixate de profesorul coordonator.

Pentru a respecta cât mai mult rigorile interpretării live, au fost impuse următoarele condiții: nu s-au făcut corecții ale intonației și nici ritmice; toate părțile au fost înregistrate cap-coadă, nu pe fragmente.

Redactor: Gabriel Rotaru

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi